O nama

O nama

AGROEKSPRES je prva kompanija u Crnoj Gori koja se bavi uslugom distribucije robe u kontrolisanim uslovima koristeći specijalna dostavna vozila.

Naš primarni posao je da obezbijedimo očuvanje svježine i kvaliteta domaćih poljoprivrednih proizvoda (mesni, mliječni, biljni proizvodi…) prilikom direktne dostave od proizvođača do krajnjeg korisnika. Garanciju očuvanja svježine i kvaliteta pružaju naša vozila opremljena THERMO KING sistemima hladnjača, kao i jasno definisan vremenski i teritorijalni raspored preuzimanja i isporuke proizvoda.

Uz to, na našem sajtu možete naći i ponudu garantovano domaćih proizvoda, čiji se kompletan proces proizvodnje i prerade dešava u Crnoj Gori.

Naš tim je većinom sastavljen od mladih ljudi, spremnih da implementiraju moderne načine komunikacije i poslovanja u postojeće standarde logističkih poslova na crnogorskom tržištu.

Svjestki trendovi očuvanja životne sredine i promocije zdravih stilova života, podrška domaćim proizvođačima i doprinos povezivanju sjevera Crne Gore sa centralnom i južnom regijom su bili inspiracija za rađanje vizije naše kompanije.

zadovoljni klijenti

 

Ponosni na naš uspjeh.

0 +

Zadovoljnih Klijenata

0 +

Izvršeno Isporuka

0 +

Dostavljenih Proizvoda

Scroll to top
Have no product in the cart!
0