PODRŠKA MALIM GAZDINSTVIMA

Kupovinom proizvoda od malih domaćinstava jačamo domaću poljoprivredu i omogućujemo da mladi ostanu na svojim imanjima, što za posledicu ima jačanje domaće ekonomije i privrede.

DOSTAVA NA ŽELJENU ADRESU

Od domaćih proizvođača, do vaših vrata, za 24 sata! Prevoz u kontrolisanim uslovima u specijalnim hladnjačama čuva svježinu i kvalitet vaših namirnica.

NAJBOLJI POSREDNIK IZMEĐU VAS I PRIRODE

Agroexpres platforma posvećena je gajenju tradicionalnog i organskog koncepta u oblasti proizvodnje hrane, i našu djelatnost smo usmjerili na plasiranje najkvalitetnijih prehrambenih domaćih i zdravih proizvoda direktno do vas.

AGROEKSPRES je prva kompanija u Crnoj Gori koja se bavi uslugom distribucije robe u kontrolisanim uslovima koristeći specijalna dostavna vozila.

Naš primarni posao je da obezbijedimo očuvanje svježine i kvaliteta domaćih poljoprivrednih proizvoda (mesni, mliječni, biljni proizvodi…) prilikom direktne dostave od proizvođača do krajnjeg korisnika. Garanciju očuvanja svježine i kvaliteta pružaju naša vozila opremljena THERMO KING sistemima hladnjača, kao i jasno definisan vremenski i teritorijalni raspored preuzimanja i isporuke proizvoda.

Uz to, na našem sajtu možete naći i ponudu garantovano domaćih proizvoda, čiji se kompletan proces proizvodnje i prerade dešava u Crnoj Gori.

Naš tim je većinom sastavljen od mladih ljudi, spremnih da implementiraju moderne načine komunikacije i poslovanja u postojeće standarde logističkih poslova na crnogorskom tržištu.

Svjestki trendovi očuvanja životne sredine i promocije zdravih stilova života, podrška domaćim proizvođačima i doprinos povezivanju sjevera Crne Gore sa centralnom i južnom regijom su bili inspiracija za rađanje vizije naše kompanije.